Aan het laden
  1. Home
  2. Specialismen en expertisegebieden
  3. Oncologie
  4. Zorg tijdens en na de behandeling

Zorg tijdens en na de behandeling

Kanker heeft, net als uw behandeling, een grote impact op uw lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Veel patiënten ervaren klachten zoals vermoeidheid, verminderde weerstand of conditie. Deze klachten kunnen ontstaan door de ziekte, maar ook als gevolg van de behandeling die u krijgt. Een gezonde leefstijl voor, tijdens en na de behandeling kan een positieve invloed hebben op uw behandeling en de prognose. Met een verbeterde weerstand en energieniveau kunnen patiënten de behandelingen ook beter aan. Daarom proberen wij u daar tijdens en na uw behandeling op allerlei manieren bij te ondersteunen.

Beter uit bed

Voor uw herstel is het belangrijk om voor, tijdens en na uw behandeling in het ziekenhuis in beweging te blijven. In de video Beter uit Bed krijgt u daarvoor tips. Twijfelt u over wat haalbaar is in uw situatie, overleg dan altijd met uw behandelend arts.

U dient cookies te accepteren voordat we deze inhoud aan u kunnen laten zien

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.