Aan het laden
  1. Home
  2. Onze kwaliteit

Onze kwaliteit

In het Martini Ziekenhuis werkt ons team iedere dag aan het zo hoog mogelijk houden van de kwaliteit van onze zorg. Daarbij staat u als patiënt centraal. Want voor ons is het pas een verbetering, als de behandeling voor u waarde toevoegt. Dit noemen we waardegedreven zorg.

In alle Nederlandse ziekenhuizen kunt u vertrouwen op goede zorg. Toch is de kwaliteit van deze zorg niet in elk ziekenhuis precies hetzelfde. Als patiënt wilt u kunnen kiezen voor de allerbeste zorg bij uw klachten. Om u hierbij te helpen, zijn wij open over onze kwaliteit. Bijvoorbeeld met heldere cijfers. Zo kunt u het Martini Ziekenhuis makkelijk met andere ziekenhuizen vergelijken. Ook op andere manieren maken wij onze kwaliteit zichtbaar en makkelijk vergelijkbaar voor u. Bijvoorbeeld met de landelijke richtlijnen voor zorgkwaliteit. Want pas als u weet wat u kunt verwachten, kunt u de juiste keuze maken.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.