Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

  1. Home
  2. Disclaimer

Disclaimer

Hoewel aan alle pagina's van de website van het Martini Ziekenhuis de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Het Martini Ziekenhuis aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website. Mocht u onjuistheden signaleren, wilt u deze dan bij ons melden: webmaster@mzh.nl.

Links naar derden

In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van het Martini Ziekenhuis. Het Martini Ziekenhuis is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Auteursrecht

Het Martini Ziekenhuis bezit het auteursrecht op de informatie die via de website van het Martini Ziekenhuis wordt verstrekt. Dit geldt ook voor beeldmerken, logo's, foto- en filmmateriaal. Het is daarom niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van het Martini Ziekenhuis.

Privacyverklaring

Het Martini Ziekenhuis hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. Informatie over bezoeken aan deze website (bijvoorbeeld IP-adressen) wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen om het gebruiksgemak van de website te verbeteren en nooit gebruikt om individuele personen te identificeren. De persoonlijke gegevens die u via de website verstrekt om informatie te ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of de reactie en daarna vernietigd. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt. Bekijk hier onze privacyverklaring en cookiebeleid.

Beeldmateriaal
Jan Buwalda (fotografie)
Dreamstime (fotografie)
Afdeling Communicatie (fotografie)

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.