Aan het laden
  1. Home
  2. Patiënt als partner in onze zorg

Patiënt als partner in onze zorg

In het Martini Ziekenhuis werken we elke dag met het hele team samen om u de best mogelijke medische zorg te kunnen geven. Daarin bent u als patiënt onmisbaar. Want hoe u onze onderzoeken behandelingen, afspraken en service beleeft, is voor ons een belangrijke maatstaf. Net als hoe uw partner of familie uw zorgtraject bij ons ervaart. Met die informatie kijken we waar onze zorg beter, of prettiger kan. Daarom luisteren we naar al onze patiënten en hun naasten. En dat doen we op verschillende manieren.

Zo zijn uw persoonlijke wensen belangrijk bij het kiezen tussen behandelingen. De keuze maakt u dan ook echt zelf, samen met de arts. Maar ook buiten de behandelkamers vragen we om uw mening. Bijvoorbeeld via het patiëntenpanel of onze jaarlijkse vragenlijst. Daarnaast is de Cliëntenraad voor ons een belangrijke stem van iedereen die met ons ziekenhuis te maken krijgt. Wilt u ons zelf iets melden? Dat kan altijd via Vertel het ons. Want samen met u blijven we werken aan de best mogelijke zorg en service.

Benieuwd naar de ervaringen van andere patiënten? Lees hun persoonlijke verhaal

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.