Aan het laden
  1. Home
  2. Over Mijn Martini

Over Mijn Martini

Als patiënt van het Martini Ziekenhuis bekijkt u via het patiëntenportaal Mijn Martini onderdelen van uw medisch dossier zoals persoonlijke gegevens, afspraken en uitslagen.

Inloggen (DigiD nodig)

Meer informatie over Mijn Martini

Inloggen in Mijn Martini gaat via uw DigiD. Dit kan met de DigiD app of met een sms-controle. De DigiD app is de makkelijkste manier om veilig in te loggen. Zo zijn uw persoonlijke gegevens nog beter beschermd. U hoeft geen wachtwoord te onthouden. Alleen een pincode die u zelf kiest. Meer informatie over DigiD leest u op de website van DigiD. Heeft u vragen over Mijn Martini? We helpen u verder met de veelgestelde vragen. Voor een uitleg over inloggen in Mijn Martini bekijkt u deze video.  

U dient cookies te accepteren voordat we deze inhoud aan u kunnen laten zien

Door in Mijn Martini in te loggen, accepteert u dat u informatie kunt inzien die mogelijk nog niet met u of door uw behandelaars onderling is besproken. Wat de informatie voor uw specifieke situatie betekent, hoort u altijd tijdens een gesprek met uw behandelaar.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.