Aan het laden
  1. Home
  2. Over Mijn Martini

Over Mijn Martini

Als patiënt van het Martini Ziekenhuis bekijkt u via het patiëntenportaal Mijn Martini onderdelen van uw medisch dossier, zoals persoonlijke gegevens, afspraken en uitslagen. Patiënten vanaf 16 jaar hebben toegang tot Mijn Martini.

Meer informatie over Mijn Martini

Begrijpelijk als u vragen heeft over Mijn Martini. We helpen u verder met de veelgestelde vragen
Heeft u vragen over inloggen? Bekijk deze korte video.  

U dient cookies te accepteren voordat we deze inhoud aan u kunnen laten zien

Meer informatie over DigiD

Inloggen in Mijn Martini gaat via uw DigiD. Dit kan met de DigiD app of met een extra sms-controle. Houd daarom uw mobiele telefoon bij de hand. Wat is DigiD, hoe vraag je het aan het hoe gebruik je het? U leest het op deze website.

Door in Mijn Martini in te loggen, accepteert u dat u informatie kunt inzien die mogelijk nog niet met u of door uw behandelaars onderling is besproken. Wat de informatie voor uw specifieke situatie betekent, hoort u altijd tijdens een gesprek met uw behandelaar.

Inloggen

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.