Chirurgie (polikliniek)
Op werkdagen van 8.00 tot 16.00 uur
Tel.: (050) 524 5810
E-mail:
chirurgen@mzh.nl
Stuur een beveiligde e-mail (via Zivver)
Routenummer: 0.3

Chirurgie
De afdeling chirurgie is een breed vakgebied met meerdere subspecialisaties waarbinnen veel uiteenlopende ziektebeelden worden behandeld. U kunt in ons topklinische (STZ) ziekenhuis terecht voor vele behandelingen, van kleine chirurgische ingrepen tot hoog complexe zorg. De afdeling chirurgie is nauw betrokken bij de opleiding van ondersteunend personeel, artsen en medisch specialisten.
Chirurgie in het Martini Ziekenhuis
Onze chirurgen hebben veel ervaring binnen de algemene chirurgie en op hun specifieke deelgebieden. De chirurgen in het Martini ziekenhuis werken daarom ook door het hele ziekenhuis van de polikliniek, gipskamer, afdeling, scopiecentrum, operatiekamers en ons Brandwondencentrum. Daarnaast is het chirurgische team voortdurend op zoek naar vernieuwing en verbetering van behandelingen. Wij werken voor de behandelingen vaak nauw samen met collega specialismen om voor u een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Verder werkt de afdeling chirurgie mee aan (inter)nationaal wetenschappelijk onderzoek.
Omdat het Martini ziekenhuis een opleidingsziekenhuis is zijn er behalve medisch specialisten ook chirurgen in opleiding en coassistenten (medisch studenten in opleiding tot arts) betrokken bij het stellen van uw diagnose en de behandeling. Zij doen dit onder de verantwoordelijkheid van de chirurg en voeren steeds overleg met hen.
Deelspecialismen
- Borstkanker – Borstcentrum
- Brandwondencentrum
- Hoofd- hals chirurgie
- Gastro-intestinale chirurgie en proctologie
- Longchirurgie
- Oncologische chirurgie
- Trauma- / ongevalschirurgie
- Vaatchirurgie
- Expertisecentra, poliklinieken en spreekuren
Behandellocaties
Praktische informatie Voor u
Bekijk de wachttijden van Chirurgie.
Behandelaars (19)
Bekijk alle behandelaars van dit specialismeMeest gezochte Behandelingen en onderzoeken
Samen met uw arts maakt u een afspraak voor een duplex vaatonderzoek van de aderen in de benen. Tijdens dit vaatonderzoek brengen we de aderen in de benen in beeld en registreren de doorstroming van het bloed. Dit doen we met twee technieken: Doppler en echografie.
Meer informatie over 'Duplex vaatonderzoek van de aderen in de benen'Vanaf het moment dat bij u de verdenking op borstkanker of een aandoening van de borst(en) bestaat, doorloopt u een traject. Dit heet een zorgpad. Uw huisarts of specialist verwijst u naar het Academisch Borstcentrum Groningen. Wij streven ernaar dat u binnen enkele werkdagen bij ons terecht kunt voor een afspraak en onderzoek.
Meer informatie over 'Borstkanker (zorgpad)'Downloads en andere pagina's

Ontwikkelingen in ons vakgebied
