Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

Harmen Zwaving
  1. Home
  2. Behandelaars
  3. H. H. (Harmen) Zwaving

H. H. (Harmen) Zwaving

Chirurg

Op 1 september is Harmen Zwaving begonnen als chirurg in het Martini Ziekenhuis. Na zijn studie Geneeskunde in Groningen begon hij in 2004 zijn opleiding tot algemeen chirurg. In het UMCG en het Deventer Ziekenhuis leerde hij het vak en ontwikkelde speciale interesse voor de traumachirurgie. Aansluitend startte hij in de maatschap chirurgie van het Refaja Ziekenhuis in Stadskanaal, later onderdeel van de Treant Zorggroep. 'Na 10 jaar ontstond mijn wens om van werkomgeving te veranderen en zelf nieuwe uitdagingen op te zoeken. De brandwondenzorg en de topklinische werkomgeving zijn de vernieuwingen waarmee het Martini Ziekenhuis mij een kans biedt op verdere persoonlijke ontwikkeling. Nieuwsgierig, enthousiast en met vertrouwen verheug ik mij op de collegiale samenwerking in het Martini Ziekenhuis.'  

Specialisme: Chirurgie

Meer informatie over mij

2021 

(trauma)chirurg Martini Ziekenhuis
2010-2021  (trauma)chirurg Treant Zorggroep

2006-2010

AIOS Heelkunde Deventer Ziekenhuis
2004-2006 AIOS Heelkunde UMCG

2020-heden Bestuurslid Nederlandse Vereniging Traumachirurgie

Oprichter MartiniOpleidingen

Gehuwd, 4 kinderen.

Al onze behandelaars zijn BIG geregistreerd:
Mijn BIG-inschrijfnummer is 99057175401.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.