Aan het laden
  1. Home
  2. Naar het ziekenhuis voor afspraak of opname
  3. Opnameplanning

Opnameplanning

Binnenkort wordt u opgenomen in het Martini Ziekenhuis. Samen met u is een datum voor uw ziekenhuisopname ingepland. Hierbij houden wij zoveel mogelijk rekening met uw persoonlijke wensen, zoals vakantieplannen. Ongeveer 10 dagen voor de opname ontvangt u per post bericht. De dag en tijd van opname staan dan definitief vast.

Let op! I.v.m. corona kan de informatie op deze pagina afwijken. Lees daarom altijd eerst deze belangrijke informatie

De opnamedag

Als u de opnamebrief heeft ontvangen, rekenen we op uw komst. We hebben een bed voor u gereserveerd. En als dat nodig is staan een operatiekamer en operatieteam voor u klaar. Het kan gebeuren dat u op de geplande opnamedag opeens toch écht niet naar het ziekenhuis kunt komen. We horen dat dan graag zo snel mogelijk van u. U kunt dan bellen met de afdeling Opnameplanning van de afdeling waar u voor komt.

Contact met de Opnameplanning

Wilt u iets laten weten aan de afdeling Opnameplanning? Of heeft u vragen over uw opname, uw operatie of het vooronderzoek? Neem dan contact op met de afdeling Opnameplanning via de onderstaande telefoonnummers of e-mailadressen. We horen het ook graag als uw adres of telefoonnummer (tijdelijk) verandert.

  • Planning Keel-, Neus-, Oorheelkunde (KNO): (050) 524 5487
  • Planning Mondheelkunde: (050) 524 6980
  • Planning Neurochirurgie: (050) 524 5950
  • Planning Orthopedie: (050) 524 5487, planningortho@mzh.nl
  • Planning Gynaecologie/Urologie/Plastische Chirurgie: (050) 524 5487, planninggup@mzh.nl
  • Planning Chirurgie: (050) 524 5487, planningheelkunde@mzh.nl 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.