Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

  1. Home
  2. Afspraak of opname
  3. Kinderen & Tieners
  4. Samen overnachten

Samen overnachten

Met rooming-in bieden wij een van de ouders de mogelijkheid om 24 uur per dag op de afdeling te zijn. Als jullie hiervoor kiezen, dan horen wij dat graag op de dag van de ziekenhuisopname. Kunt u als ouder niet 24 uur per dag bij uw kind zijn? Overleg dan met de verpleegkundige welke zorg u (of een vertrouwde volwassene uit uw omgeving) zelf wilt doen op de momenten dat u er bent.

Op de dag van de ziekenhuisopname bespreekt de verpleegkundige met jullie wat de gang van zaken op de afdeling is. Veel praktische informatie staat op de multimediaschermen die boven de bedden hangen. Als jullie een kamer delen met een andere familie, dan houden wij rekening met de ontwikkelingsfase/leeftijd van de kinderen.

Voor rooming-in gelden deze afspraken:

  • De afdeling zorgt voor een bed en linnengoed op jullie kamer.
  • Als ouder krijgt u ’s ochtends een ontbijt op de afdeling.
  • U kunt tegen betaling bij de Martini horeca terecht voor een maaltijd (een maaltijd van huis meenemen kan ook).
  • Voor algemeen gebruik is er een koelkast, magnetron en koffie- en theevoorziening.
  • De verpleegkundige komt ’s avonds en ’s nachts op jullie kamer om controles te doen.
  • Het Martini Ziekenhuis is rookvrij. Ook op ons terrein mag niet worden gerookt.

Meer informatie in de digitale folder

Bekijk de digitale folder voor meer praktische informatie over de verpleegafdeling Kinderen & Tieners.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.