2. Naar het ziekenhuis voor afspraak of opname

Naar het ziekenhuis voor afspraak of opname

Als u hoort dat u binnenkort naar het ziekenhuis moet voor een afspraak of een operatie, heeft u vast veel vragen. Wat gaat er gebeuren? Hoe kan ik me voorbereiden? Hoe snel is er plek voor mij? En krijg ik narcose of een plaatselijke verdoving? In het Martini Ziekenhuis bereiden we alles rondom uw operatie of onderzoek goed voor. Samen met u.

Op deze pagina’s vindt u alles wat u moet weten over uw afspraak of opname bij ons. Van uw eerste bezoek aan de polikliniek tot de zorg thuis, na uw operatie.

Let op! I.v.m. corona kan de informatie op deze pagina afwijken. Lees daarom altijd eerst deze belangrijke informatie

Plattegrond van het ziekenhuis

Klik op de afbeelding om de PDF te bekijken.