Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

2. Naar het ziekenhuis voor afspraak of opname

Naar het ziekenhuis voor afspraak of opname

Als u hoort dat u binnenkort naar het ziekenhuis moet voor een afspraak of een operatie, heeft u vast veel vragen. Wat gaat er gebeuren? Hoe kan ik me voorbereiden? Hoe snel is er plek voor mij? En krijg ik narcose of een plaatselijke verdoving? In het Martini Ziekenhuis bereiden we alles rondom uw operatie of onderzoek goed voor. Samen met u.

Op deze pagina’s vindt u alles wat u moet weten over uw afspraak of opname bij ons. Van uw eerste bezoek aan de polikliniek tot de zorg thuis, na uw operatie.

In deze video laten we stap voor stap zien hoe uw opnamedag eruit kan zien:

Route en parkeren