Aan het laden
  1. Home
  2. Voorzieningen en service
  3. Medicijnen en hulpmiddelen

Medicijnen en hulpmiddelen

Heeft u medicijnen nodig? Dan kunt u die met recept afhalen bij de Martini Apotheek. Onze apotheek is ook open voor bezoekers en omwonenden. U kunt er alles krijgen wat u ook in een ‘gewone’ apotheek vindt. Zoals paracetamol, pleisters of neusdruppels.

U vindt de Martini Apotheek op de begane grond van het ziekenhuis, via route 0.7. U kunt ook de ingang van het Martini Niercentrum nemen.

Meer informatie over de apotheek leest u op de pagina Martini Apotheek.

Zorgwinkel Vegro

Soms heeft u na uw opname in het ziekenhuis nog hulpmiddelen nodig voor thuis. Een borstkolf, krukken of een rolstoel bijvoorbeeld. In het Martini Ziekenhuis huis vindt u een vestiging van Zorgwinkel Vegro. Hier kunt u hulpmiddelen lenen, kopen of huren.

De Zorgwinkel vindt u tegenover de apotheek, via route 0.8. De winkel is iedere werkdag open van 8.30 tot 17.00 uur. Het telefoonnummer van de zorgwinkel is 0252 75 74 16.

U kunt de gehuurde hulpmiddelen bij elke vestiging van Vegro terugbrengen. Meer informatie over producten en winkels vindt u op www.vegro.nl 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.