Aan het laden
  1. Home
  2. Voorzieningen en service
  3. Medicijnen en hulpmiddelen

Medicijnen en hulpmiddelen

Heeft u medicijnen nodig? Dan kunt u die met recept afhalen bij de Martini Apotheek. Onze apotheek is ook open voor bezoekers en omwonenden. U kunt er alles krijgen wat u ook in een ‘gewone’ apotheek vindt. Zoals paracetamol, pleisters of neusdruppels.

U vindt de Martini Apotheek op de begane grond van het ziekenhuis, via route 0.7. U kunt ook de ingang van het Martini Niercentrum nemen.

Meer informatie over de apotheek leest u op de pagina Martini Apotheek.

Zorgwinkel Vegro

Soms heeft u na uw opname in het ziekenhuis nog hulpmiddelen nodig voor thuis. Een borstkolf, krukken of een rolstoel bijvoorbeeld. In het Martini Ziekenhuis huis vindt u een vestiging van Zorgwinkel Vegro. Hier kunt u hulpmiddelen lenen, kopen of huren.

De Zorgwinkel vindt u tegenover de apotheek, via route 0.8. De winkel is iedere werkdag open van 8.30 tot 17.00 uur. Het telefoonnummer van de zorgwinkel is 0252 75 74 16.

U kunt de gehuurde hulpmiddelen bij elke vestiging van Vegro terugbrengen. Meer informatie over producten en winkels vindt u op www.vegro.nl 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft, accepteer je onze cookies.