Aan het laden
  1. Home
  2. Voorzieningen en service
  3. Rolstoelservice

Rolstoelservice

Elektrische transport-rolstoelen

In het Martini Ziekenhuis rijden elektrische transport-rolstoelen (zogenoemde mobby's) die u naar uw plek van bestemming kunnen brengen. Deze rolstoelen worden bestuurd door vrijwilligers van het Martini Ziekenhuis.

De bestuurder van de transport-rolstoel kan u ook weer op komen halen. De verpleegkundige op de polikliniek of verpleegafdeling kan daarvoor de bestuurder voor u bellen.

Bent u slecht ter been? Lees dan meer over de gratis pendelservice tussen het parkeerterrein en de hoofdingang van het ziekenhuis. In het weekend rijdt de pendelbus niet. 

Heeft u een rolstoel nodig?

U kunt gebruikmaken van een rolstoel van het ziekenhuis (een muntstuk is niet nodig). De rolstoelen staan op de volgende plaatsen:

  • op het parkeerterrein;
  • bij de hoofdingang;
  • bij ingang Wes

Heeft u een rolstoel met beensteun nodig, dan kunt u daarvoor een van de vrijwilligers benaderen. Zij kunnen u ook helpen, bijvoorbeeld door u in de rolstoel te brengen naar de plek waar u moet zijn.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.