Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

  1. Home
  2. Voorzieningen en service
  3. Beveiliging

Beveiliging

Het Martini Ziekenhuis is een gastvrij ziekenhuis. Daarom zijn er deze huisregels over hoe we met elkaar omgaan. Onze beveiligingsmedewerkers zorgen ervoor dat u zich veilig voelt in ons ziekenhuis. Zij bewaken het gebouw en het terrein. Zo grijpen ze snel in als er iets gebeurt, maar ze helpen u ook bij kleine problemen. De medewerkers van de beveiliging vindt u in de centrale hal tegenover de balie.

De beveiliging helpt u verder als u:

  • iets kwijt bent. Zij kunnen voor u de gevonden voorwerpen nakijken.
  • schade heeft opgelopen of iets mist. Als u denkt dat u recht heeft op een vergoeding kunt u een schadeformulier ophalen. U kunt ook een online schadeformulier invullen. Onze juridisch adviseur zal uw schadeclaim vervolgens behandelen.
  • verkeersproblemen of schade aan uw auto heeft op ons terrein.

Vergoeding bij schade

Als patiënt, bezoeker of medewerker bent u tijdens uw verblijf in het ziekenhuis zelf verantwoordelijk voor uw (waardevolle) spullen. Beschadiging of vermissing is dan ook voor eigen rekening. Alleen als vast komt te staan dat de beschadiging of vermissing is veroorzaakt door onzorgvuldig handelen van (een medewerker van) het Martini Ziekenhuis, komt u voor vergoeding door het Martini Ziekenhuis in aanmerking. Daarbij houden wij rekening met het aankoopbedrag en de aankoopdatum van uw eigendommen.

Goed parkeren zonder boete

Het is belangrijk om te weten dat er op ons parkeerterrein de Algemene Politieverordening geldt. Dit betekent dat bij ons ook gewoon een boete geldt als u fout parkeert. Komt u met spoed naar het ziekenhuis, dan kunt u voor korte tijd gebruik maken van de spoedplaatsen bij de hoofdingang. Zorg wel dat u uw auto zo snel mogelijk op het parkeerterrein zet zodat er plaats is voor anderen.

Contact met de beveiliging

Als u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met de beveiligingsmedewerkers.
Zij zijn bereikbaar op tel. (050) 524 7777 of per e-mail op: bedrijfsbeveiliging@mzh.nl.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.