Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

  1. Home
  2. Voorzieningen en service
  3. Binnentuin

Binnentuin

U kunt heerlijk wandelen of op het terras zitten in de binnentuin van het Martini Ziekenhuis. Tussen 09.00 en 20.00 uur kunt de tuin inlopen voor een frisse neus tussen de kleurrijke bloemen en planten van het seizoen.

U komt in de tuin via het Martini Paviljoen vanuit de centrale hal bij de hoofdingang.

De tuin is er voor iedereen. We gunnen het onze patiënten en hun bezoek echt om even naar buiten te kunnen. Een straal zon op je huid, vogeltjes horen en buitenlucht om je heen. Ook dat helpt om je heel even een stukje beter te voelen. Maar ook wie in het ziekenhuis werkt, een afspraak heeft of in de buurt is, is welkom in de tuin.

De binnentuin en paviljoen zijn mogelijk gemaakt met de hulp van de Stichting Vrienden van het Martini Ziekenhuis.

Educatieve wandeling

Het ziekenhuis is ook het startpunt van een educatief wandelpad vol natuurweetjes. Vanaf ingang Zuid bij het Martini Restaurant (route 0.7) loopt het wandelpad naar de vogeluitkijkpost van Natuurmonumenten bij de Piccardthofplas. Gaan er kinderen mee? Haal dan de kleurrijke folder met allerlei weetjes, opdrachten en routebeschrijving. De folder vindt u bij de receptie in de centrale hal.

Samen met Natuurmonumenten werkt het Martini Ziekenhuis al sinds 2006 aan projecten die bijdragen aan ontspanning en afleiding voor patiënten en bezoekers.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.