2. Voorzieningen en service
  3. OV-chip oplaadpunt, pinautomaat en brievenbus

OV-chip oplaadpunt, pinautomaat en brievenbus

Ook kleine zaken maken we graag voor u zo gemakkelijk mogelijk.

Opladen OV-chipkaart

In de centrale hal van ons ziekenhuis vindt u een oplaadpunt voor uw OV-chipkaart. U kunt eenvoudig met pin betalen, zodat u weer saldo heeft om te reizen.

Pinautomaat

U kunt geld pinnen bij de geldautomaat van de Rabobank in de centrale hal bij de receptie. De pinautomaat is beschikbaar voor bankpassen van alle banken.

Brievenbus

U kunt kaartjes en brieven versturen vanuit het Martini Ziekenhuis. Bij de balie in de centrale hal vindt u een brievenbus. Deze wordt elke dag rond 18.00 uur geleegd. Kunt u zelf niet naar de brievenbus komen? Dan kunt u uw post aan de afdelingssecretaresse geven.

Ook kunnen patiënten post ontvangen via de interne post. Dit is het adres:

Naam patiënt
Naam afdeling (+ kamernummer patiënt)
Martini Ziekenhuis
9700 RM Groningen