Aan het laden
  1. Home
  2. Kosten en vergoedingen
  3. Contracten met verzekeraars

Contracten met verzekeraars

Brancheverenigingen Zorgverzekeraars Nederland (ZN), de Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra (NFU) en de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) hebben een overeenkomst bereikt over de ziekenhuiszorg in 2021. In dit nieuwsbericht van ZN leest u hier meer over.

Contracten en vergoedingen 2021

Het Martini Ziekenhuis heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten voor de vergoeding van de zorg in 2021. 

Let op: Zilveren Kruis is geen gecontracteerde zorgverlener voor de Basis Budget polis. Heeft u deze polis afgesloten voor 2021, dan moet u een deel van de zorgkosten zelf betalen.

Dit geldt niet voor kinderen tot 18 jaar en zorg op de Spoedeisende Hulp (inclusief vervolgbehandelingen en nacontroles die voortkomen uit zorg op de Spoedeisende Hulp).

Contracten en vergoedingen 2022

Op deze pagina vindt u meer informatie over de contracten en vergoedingen in 2022.

Contact

Hier vindt u de meest gestelde vragen en antwoorden over ziekenhuiskosten en vergoedingen. Staat uw vraag niet in het overzicht? Neem dan contact op met de afdeling Facturatie tel. (050) 524 5070, bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur tot 12.30 uur of stuur een mail naar facturatie@mzh.nl. Binnen vijf werkdagen ontvangt u van ons een antwoord.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.