Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

3. Martini Ziekenhuis heeft met alle zorgverzekeraars een contract voor 2023

Martini Ziekenhuis heeft met alle zorgverzekeraars een contract voor 2023

27-12-2022

De afgelopen weken is intensief onderhandeld met de verschillende zorgverzekeraars. Het Martini Ziekenhuis heeft vlak voor de kerst met alle zorgverzekeraars een contract voor 2023 afgesloten.

Tamara Kroll, lid Raad van Bestuur: ‘Ook dit jaar verliepen de onderhandelingsgesprekken met de zorgverzekeraars in veel gevallen stroef. Gelukkig zijn we met alle zorgverzekeraars tot overeenstemming gekomen en hebben we passende afspraken kunnen maken voor 2023. We zijn tevreden met dit resultaat, omdat we hiermee de toegankelijkheid van de zorg voor onze patiënten kunnen waarborgen.’

Voor het actuele overzicht van contracten, klik hier.