Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

3. Henk Snapper start als bestuursvoorzitter Martini Ziekenhuis

Henk Snapper start als bestuursvoorzitter Martini Ziekenhuis

15-01-2024

Henk, van harte welkom bij #teammartini!

Vandaag start Henk Snapper als bestuursvoorzitter van het Martini Ziekenhuis.

Meer lezen over onze nieuwe bestuursvoorzitter en de overige leden van de Raad van Bestuur? Klik hier

Lees hier het bericht waarin de benoeming  van Henk Snapper aangekondigd werd.