Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

Martini ziekenhuis gevel van buiten af
22-02-2024

Martini Ziekenhuis participeert in de DARE studie

De DARE studie onderzoekt of een kunstmatige alvleesklier een betere optie is dan de standaard behandelingen voor patiënten met type 1 diabetes. De studie wordt uitgevoerd in 14 Nederlandse ziekenhuizen, waaronder het Martini Ziekenhuis.
Lees verder
20-02-2024

Hand en polscentrum Martini Ziekenhuis opnieuw bij de beste van Europa. Voor de tweede keer geaccrediteerd door de Europese Handchirurgie verenging.

Het hand en polscentrum van het Martini Ziekenhuis heeft voor de tweede keer het exclusieve predicaat gekregen van de Federation of European Societies for Surgery of the Hand (FESSH). De FESSH is de Europese Handchirurgie vereniging. Het predicaat is een mooie erkenning van de kwaliteit en het topklinische karakter van hand en polschirurgie in het Martini Ziekenhuis. Het specialisme Hand en Pols (op de polikliniek Plastische Chirurgie), behandelt klachten aan de hand of pols.
Lees verder
19-02-2024

Fleurisca Korteweg benoemd tot lid Raad van Bestuur

De Raad van Toezicht heeft mevrouw F.J. (Fleurisca) Korteweg per 22 augustus 2024 benoemd in de functie lid Raad van Bestuur van het Martini Ziekenhuis.
Lees verder
13-02-2024

Martini Ziekenhuis start met online keuzehulp voor patiënten met longkanker

Het Martini Ziekenhuis is begin dit jaar gestart met het aanbieden van een online keuzehulp voor patiënten waarbij longkanker is vastgesteld. De keuzehulp helpt patiënten en hun zorgverleners om samen de best passende behandeling te kiezen. Welke behandeling het beste is, is namelijk heel persoonlijk. De keuzehulp geeft de patiënt meer inzicht in de behandelopties en helpt om afwegingen en voorkeuren op een rij te zetten. Het Martini ziekenhuis is het eerste Nederlandse ziekenhuis waar de longkanker keuzehulp is geïmplementeerd.
Lees verder
08-02-2024

Thuismonitoring voor astma patiënten

Als u in Martini Ziekenhuis onder behandeling bent voor astma kunt u vanaf nu gebruik maken van thuismonitoring. Bij thuismonitoring ontvangt u de juiste zorg op het juiste moment. U voert metingen over uw gezondheid in via een app op uw telefoon of tablet. Over de metingen krijgt u advies van uw behandelaar. Thuismonitoring kan u ook helpen om beter inzicht te krijgen in uw situatie, uw kennis over astma te vergroten en meer controle te hebben over uw ziekte.  
Lees verder

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.