Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

  1. Home
  2. Nieuws & ontwikkelingen
  3. Santeon ziekenhuizen werken samen aan digitale oplossing voor integrale zorg thuis en in het ziekenhuis
Nieuws

Santeon ziekenhuizen werken samen aan digitale oplossing voor integrale zorg thuis en in het ziekenhuis

15-04-2022

De Santeon ziekenhuizen slaan de handen ineen om samen zorg te digitaliseren. Samen bieden de ziekenhuizen patiënten straks een digitale voordeur waar zij terecht kunnen voor hybride zorg: digitaal en in de thuissetting als het kan, fysiek in het ziekenhuis als het nodig is. 

Het doel van het digitale zorgplatform is het verbeteren van de toegankelijkheid en de betaalbaarheid van zorg. Door krachten en initiatieven te bundelen wil Santeon één landelijk platform bieden met 24/7 dienstverlening. In het vakblad ICT&Health van 15 april 2022 schrijft redacteur Ron Smeets over dit initiatief. 

André Postema, bestuursvoorzitter van het Martini Ziekenhuis: ‘Gebruik maken van digitalisering in de zorg is noodzakelijk om de zorg ook in de toekomst toegankelijk en betaalbaar te houden. Patiënten verwachten dat ook van ons. De gezamenlijk ontwikkeling van een digitaal zorgplatform is een goed voorbeeld van hoe de Santeon ziekenhuizen de krachten bundelen om de zorg te verbeteren. Door hier nu samen in te investeren zetten we belangrijke stappen voor de toekomst.’’

Lees het artikel van het vakblad ICT&Health over dit initiatief.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.