Aan het laden
  1. Home
  2. Nieuws & ontwikkelingen
  3. Ervaar zelf de mogelijkheden van digitale zorg in onze E-health Proeftuin
Nieuws

Ervaar zelf de mogelijkheden van digitale zorg in onze E-health Proeftuin

16-01-2019

Met e-health toepassingen maken we het onze patiënten gemakkelijker en de zorg beter. Hoe we dat doen? Dat laten we zien in onze E-health Proeftuin op dinsdag 22 januari tijdens de landelijke e-health week. In de proeftuin kunnen patiënten, bezoekers en medewerkers kennis maken met verschillende digitale innovaties in het Martini Ziekenhuis.

Tussen 10.00 en 16.00 uur zijn er in het Martini Paviljoen verschillende informatiestands waarin collega's de toepassingen laten zien, uitleggen hoe het werkt en ook graag uw ideeën hierover horen. Denk dan aan de inzet van Virtual Reality, telemonitoring bij COPD- en hartpatiënten, digitale samenwerking tussen zorgverleners, ouders en kind, maar bijvoorbeeld ook digitale uitwisseling van informatie tussen spoedeisende hulp en ambulance terwijl deze nog onderweg is. Voorzitter van de Raad van Bestuur van het Martini Ziekenhuis Hans Feenstra houdt om 11:45 uur een toespraak, gevolgd door een prikkelende lunchlezing over de kansen van kunstmatige intelligentie voor de zorg.

Dus laat u verrassen in de E-health Proeftuin en ervaar zelf de mogelijkheden van digitale zorg. U bent van harte uitgenodigd!

Publicatiedatum: 15-04-2020 14:41

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.