Delen via , of LinkedIn of Mail.

Wat betaalt u voor ziekenhuiszorg?

Het Martini Ziekenhuis biedt algemene informatie over zorgkosten en de vergoeding daarvan. De vergoeding van zorgkosten is afhankelijk van

  • het contract dat uw zorgverzekeraar heeft met het Martini Ziekenhuis;
  • de polis die u heeft gekozen en uw eigen risico.

Daarom adviseren wij u om altijd contact op te nemen met uw zorgverzekeraar over de hoogte van vergoedingen. Meer informatie vindt u in deze flyer.

Kosten

Als zorgverlener is het lastig te voorspellen welke diagnose uw arts stelt en welke behandelingen u precies gaat krijgen. Wij willen voorkomen dat u verkeerde voorlichting of een onjuiste prijsopgave krijgt. Daarom kunnen we voorafgaand aan uw behandeling in het ziekenhuis geen voorspelling doen van de te verwachte zorgkosten.

Vergoedingen

Voor informatie over de vergoeding van ziekenhuiszorg verwijzen wij u graag naar uw zorgverzekeraar. De vergoeding is afhankelijk van het contract dat uw zorgverzekeraar heeft met het Martini Ziekenhuis, de polis die u heeft gekozen én uw eigen risico.

Het Martini Ziekenhuis maakt jaarlijks voor één of meerdere jaren afspraken met zorgverzekeraars. Voor 2019 is in ieder geval al bekend dat Zilveren Kruis geen gecontracteerde zorgverlener is voor de Basis Budget polis. Dit betekent dat alle behandelingen vanuit deze budgetpolis niet meer 100% vergoed worden. U betaalt vanaf 1 januari 2019 zelf 25% (geldt niet voor zorg op de Spoedeisende Hulp).

Meest gestelde vragen en antwoorden

Hieronder vindt u per onderwerp de meest gestelde vragen en antwoorden.

Eigen Risico

Tarieven

Vervoer

Vergoeding & Nota

Contact


Deze links verwijzen ook naar betrouwbare informatie over zorgkosten.