Delen via , of LinkedIn of Mail.

Wat betaalt u voor ziekenhuiszorg?

Het Martini Ziekenhuis biedt algemene informatie over zorgkosten en de vergoeding daarvan. De vergoeding van zorgkosten is afhankelijk van het contract dat uw zorgverzekeraar heeft met het Martini Ziekenhuis, de polis die u heeft gekozen en uw eigen risico. Daarom adviseren wij u om altijd contact op te nemen met uw zorgverzekeraar over de hoogte van vergoedingen. Meer informatie vindt u in deze flyer.

LET OP! Als u een Basis Budget Polis heeft bij Zilveren Kruis moet u 25% van de ziekenhuiskosten zelf betalen (met uitzondering van zorg op de Spoedeisende Hulp)!

Dit komt omdat Zilveren Kruis voor deze polis geen contract heeft afgesloten met ons ziekenhuis. Daardoor betaalt u vanaf 1 januari 2019 in het Martini Ziekenhuis een deel van de zorgkosten zelf; dit kan al snel meer dan €1.000 zijn. Neem contact op met Zilveren Kruis voor meer informatie!

Kosten

Als zorgverlener is het lastig te voorspellen welke diagnose uw arts stelt en welke behandelingen u precies gaat krijgen. Wij willen voorkomen dat u verkeerde voorlichting of een onjuiste prijsopgave krijgt. Daarom kunnen we voorafgaand aan uw behandeling in het ziekenhuis geen voorspelling doen van de te verwachte zorgkosten.

Meest gestelde vragen en antwoorden

Hieronder vindt u per onderwerp de meest gestelde vragen en antwoorden.

Eigen Risico

Tarieven

Vervoer

Vergoeding & Nota

Contact


Deze links verwijzen ook naar betrouwbare informatie over zorgkosten.