Wat betaalt u voor ziekenhuiszorg?

Delen via , of LinkedIn of Mail.

Wat betaalt u voor ziekenhuiszorg?

Het Martini Ziekenhuis maakt jaarlijks voor één of meerdere jaren afspraken met zorgverzekeraars. Alle zorgverzekeraars zijn gecontracteerd voor 2018. Ook budgetpolissen vallen hieronder.

Hieronder en in deze flyer vindt u algemene informatie over zorgkosten en de vergoeding daarvan. Ook de meest gestelde vragen en antwoorden hebben we voor u op een rij gezet. 

Kosten

Als zorgverlener is het lastig te voorspellen welke diagnose uw arts stelt en welke behandelingen u precies gaat krijgen. Wij willen voorkomen dat u verkeerde voorlichting of een onjuiste prijsopgave krijgt. Daarom kunnen we voorafgaand aan uw behandeling in het ziekenhuis geen voorspelling doen van de te verwachte zorgkosten.

Vergoedingen

Voor informatie over de vergoeding van ziekenhuiszorg verwijzen wij u graag naar uw zorgverzekeraar. De vergoeding is afhankelijk van het contract dat uw zorgverzekeraar heeft met het Martini Ziekenhuis, de polis die u heeft gekozen én uw eigen risico. Om deze reden kan de zorgverzekeraar u als verzekerde als enige adviseren over de vergoeding van de zorgkosten en de gevolgen voor uw eigen risico.

Meest gestelde vragen en antwoorden

Hieronder vindt u per onderwerp de meest gestelde vragen en antwoorden.

Eigen Risico

Tarieven

Vervoer

Vergoeding & Nota

Contact


Deze links verwijzen ook naar betrouwbare informatie over zorgkosten.