Aan het laden
Gevel van het Martini Ziekenhuis met de gangen op meerdere verdiepingen
  1. Home
  2. Specialismen en expertisegebieden
  3. Palliatieve zorg

Palliatieve zorg

Palliatieve zorg is voor iedereen die ongeneeslijk ziek is. Bijvoorbeeld door kanker, COPD, nierfalen, hartfalen, ALS of dementie. Als beter worden niet meer mogelijk is, gaat al onze aandacht naar zo weinig mogelijk klachten hebben. Niet alleen lichamelijke klachten als pijn of moeheid. Er is ook steun bij gevoelens als angst, bij vragen over het leven of over behandelingen. Én bij het maken van soms moeilijke keuzes. Ook voor uw partner of familieleden.    

Palliatieve zorg in het Martini Ziekenhuis

Wat zou u zelf willen? Deze vraag staat bij het Palliatief Team van het Martini Ziekenhuis altijd voorop. Het team bestaat uit medisch en verpleegkundig specialisten, een verpleegkundig consulent en een geestelijk verzorger. Zij kunnen worden ingeschakeld door uw huisarts of behandelend arts. Samen dragen zij de zorg voor uw wensen in de laatste levensfase. Of dit nu enkele dagen, maanden of jaren nodig is, zij zijn er voor u.

Praktische informatie Voor u

Meest gezochte Behandelingen en onderzoeken

Het Palliatief Team van het Martini Ziekenhuis geeft ondersteuning aan patiënten in de laatste levensfase, als genezing van een ziekte niet meer mogelijk is.

Meer informatie over 'Palliatieve zorg'
Bekijk alle behandelingen en onderzoeken

Bijbehorende specialismen

Gevel van het Martini Ziekenhuis met de gangen op meerdere verdiepingen

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.