Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

Anniek Van Herksen Klinisch Geriater
  2. Behandelaars
  3. A. E. (Anniek) van Herksen

A. E. (Anniek) van Herksen

Geriater
Een betrokken geriater met aandacht voor de gehele mens, ook die achter de ziekte. Om vervolgens samen te zoeken naar een passende en zinvolle oplossing.
Aandachtsgebieden: geheugenproblemen, dementie, delier, polyfarmacie, vallen en palliatieve zorg.

Meer informatie over mij

Klinisch geriater Martini Ziekenhuis