Aan het laden
Gevel van het Martini Ziekenhuis met de gangen op meerdere verdiepingen
  1. Home
  2. Specialismen en expertisegebieden
  3. Medische Microbiologie en Infectiepreventie

Medische Microbiologie en Infectiepreventie

Binnen het Martini Ziekenhuis heeft Certe een laboratorium voor Medische Microbiologie. Dit laboratorium onderzoekt oorzaken van infecties en infectieziekten. Door bijvoorbeeld urine en ontlasting te onderzoeken. Dit om de oorzaak van uw ziekte vast te stellen. Zo helpt Certe uw behandelend arts de meest effectieve behandeling te starten.

Medische Microbiologie en Infectiepreventie in het Martini Ziekenhuis

Het laboratorium van Certe voert onderzoeken uit in opdracht van uw behandelend arts. Certe rapporteert uitslagen rechtstreeks aan deze arts. U kunt er vanuit gaan dat de diensten van Certe van een hoog kwaliteitsniveau zijn. Certe voldoet aan de normen die gesteld worden in de zogenoemde ISO15189-norm.

  • Het Certe-team van artsen-microbioloog is ook belangrijk bij het voorkomen van infecties in het ziekenhuis. Zij maken beleid voor het ziekenhuis en stellen procedures en richtlijnen op voor preventie, diagnostiek en behandeling van infectieziekten.
  • Certe geeft ook voorlichting en onderwijs in het ziekenhuis.

Uw huisarts of behandelend arts verwijst u voor onderzoek. U hoeft in de meeste gevallen geen afspraak te maken om lichaamsmateriaal in te leveren. U meldt zich hiervoor bij de balie van het Bloedafnamelaboratorium. Een medewerker van Certe helpt u dan graag.

Praktische informatie Voor u

Bloedafnamelaboratorium Certe
Op werkdagen van 8.00 tot 16.30 uur. De wachtruimte is in het Martini Paviljoen (naast de receptie in de centrale hal).
Tel.: 088 237 10 00
E-mail: info@certe.nl
Routenummer: 0.1

  

Alle poliklinieken en afdelingen

Bijbehorende specialismen

Gevel van het Martini Ziekenhuis met de gangen op meerdere verdiepingen

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.