2. Behandelaars
  3. R.F.J. (Robin) Benus

R.F.J. (Robin) Benus

Arts-microbioloog

All-round arts-microbioloog sinds 2015 met belangstelling voor alle facetten van het medisch-microbiologisch spectrum. Altijd goed gehumeurd, collegiaal en flexibel.

Aandachtsgebieden:

Moleculaire diagnostiek

virologie/serologie

Meer informatie over mij

2017 – heden Arts-microbioloog bij Certe, werkzaam in het Martini Ziekenhuis
Locatieverantwoordelijke: Wilhelmina Ziekenhuis Assen
2015 - 2017 Allround arts-microbioloog Deventer Ziekenhuis
Aandachtsgebieden: moleculaire diagnostiek, bacteriële resistentie, mycologie
2010 - 2015 Arts-microbioloog i.o. bij de afdeling Medische Microbiologie, Maastricht Universitair Medisch Centrum
2007 - 2010 Keuringsarts (deeltijd) voor fase 1 klinisch geneesmiddelen  onderzoek bij PRA-International
2004 - 2011 Deeltijd Arts-onderzoeker als promovendus bij de afdeling Medische Microbiologie, Universitair Medisch Centrum Groningen
2004 - 2011 Arts-onderzoeker (deeltijd) als promovendus bij de afdeling Medische Microbiologie, Universitair Medisch Centrum Groningen.
Onderwerp promotieonderzoek: "Treatment Impact on the Intestinal Microbiota"
Gepromoveerd aan de Rijksuniversiteit Groningen op 23 november 2011
1997 - 2004 Geneeskunde, Rijksuniversiteit Groningen, Faculteit der Medische Wetenschappen.
1991 - 1997  Atheneum, dr. Aletta Jacobs College, Hoogezand

Bereikbaar via Certe, tel. (088) 237 1100 of email: r.benus@certe.nl.