2. Over het Martini Ziekenhuis
  3. Nieuws & agenda
  4. Pers & voorlichting

Pers & voorlichting

Journalisten met vragen of een interviewverzoek kunnen contact opnemen met persvoorlichters Dana Kragten (06- 30 03 19 35) of Evelien Oosterbaan (06-83 11 41 18) van de stafdienst Klant & Markt. Per e-mail zijn zij bereikbaar via persvoorlichting@mzh.nl  De persvoorlichters zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Bij dringende vragen buiten kantoortijden kunt u het algemene nummer van het ziekenhuis bellen: (050) 524 5245.

Privacy

Om de privacy van medewerkers en patiënten van het Martini Ziekenhuis te garanderen, is het niet toegestaan om opnamen te maken in gebouwen of op terreinen van het Martini Ziekenhuis zonder uitdrukkelijke toestemming van de stafdienst Klant & Markt. Het is ook niet toegestaan om terreinen of gebouwen te betreden met ingeschakelde opnameapparatuur, tenzij hiervoor uitdrukkelijke toestemming is verleend.

Verzendlijst

Wilt u op de verzendlijst van persberichten van het Martini Ziekenhuis? Mail dit verzoek naar persvoorlichting@mzh.nl.

Persbeeldbank

De beelden in deze persbeeldbank zijn voor journalistiek gebruik. Ze zijn rechtenvrij, met bronvermelding
© Martini Ziekenhuis, tenzij bij foto anders wordt aangegeven.

Hans Feenstra

Tamara Kroll