3. Webinar Borstreconstructies op 21 juni

Webinar Borstreconstructies op 21 juni

08-06-2021

Goede informatie vooraf helpt patiënten om een goed besluit te nemen over de behandelopties. Ook als u te maken krijgt met de mogelijkheden voor een borstreconstructie. Om in deze informatiebehoefte te voorzien organiseren we op maandag 21 juni om 19.30 uur een webinar over dit onderwerp. De plastisch chirurgen van het Martini Ziekenhuis hebben veel expertise op dit gebied. Tijdens deze webinar vertelt plastisch chirurg Lidewij Hoorntje u graag meer over de mogelijkheden.

Voor wie

Iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp, kan aan de webinar deelnemen. Dat kunnen patiënten zijn, maar ook naasten. U hoeft niet onder behandeling te zijn bij het Martini Ziekenhuis.

Programma

• 19.30 – 19.35 uur Introductie dr. Lidewij Hoorntje – Plastisch chirurg Martini Ziekenhuis
  • 19.35 – 20.30 uur Informatie over de borstreconstructiemogelijkheden
  • 20.30 – 21.30 uur Vragen stellen aan dr. Lidewij Hoorntje via de live chat

Aanmelden

U kunt zich voor de webinar aanmelden door een e-mail te sturen naar borstreconstructieavond@mzh.nl. Na aanmelding ontvangt u van ons een link om deel te kunnen nemen aan de webinar. Het is niet nodig om een programma te installeren en deelname is gratis.