Aan het laden
  1. Home
  2. Nieuws & ontwikkelingen
  3. Slaapcentrum krijgt maximaal aantal sterren
Nieuws

Slaapcentrum krijgt maximaal aantal sterren

02-12-2019

De specialisten van het Slaapcentrum in het Martini Ziekenhuis ontvingen het maximale aantal van 5 sterren bij een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd door de Nederlandse Apneuvereniging.

Deze vereniging vroeg ruim 5.200 patiënten naar hun ervaringen. Patiënten waarderen de voorlichting, begeleiding, deskundigheid en patiëntvriendelijkheid van ons Slaapcentrum (ver) boven het gemiddelde.

Van de 68 slaapcentra in Nederland zijn er slechts 5 met 5 sterren. In 2015 en 2017 ontving ons Slaapcentrum al 4 sterren. Het Slaapcentrum van het Martini Ziekenhuis ontvangt jaarlijks meer dan 800 nieuwe patiënten. Zij komen voor onderzoek en behandeling van slaapstoornissen, bijvoorbeeld als gevolg van het Slaapapneu Syndroom, slaapwandelen of ‘restless legs’.

In het Slaapcentrum werken longartsen, neurologen, psychologen, KNO-artsen, maar ook kinderartsen, tandartsen en verpleegkundigen. Zij bundelen de kennis en werken samen aan de beste zorg voor onze patiënten

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.