Aan het laden
  1. Home
  2. Nieuws & ontwikkelingen
  3. Martini Ziekenhuis schaalt de zorg op naar maximaal haalbaar
Nieuws

Martini Ziekenhuis schaalt de zorg op naar maximaal haalbaar

22-06-2020

We weten dat we veel vragen van het geduld van onze patiënten.

Wachten duurt lang, en nog niet iedereen heeft al een nieuwe afspraak in de agenda staan. De opschaling van de reguliere zorg in het Martini Ziekenhuis verloopt goed. Er is groen licht om bij alle afdelingen in het ziekenhuis op te schalen naar het maximaal haalbare. Vanaf deze week zijn ook al onze operatiekamers weer in gebruik.

Natuurlijk hebben we nog steeds te maken met de gevolgen van de coronacrisis. De belangrijkste beperking waar we mee te maken hebben is de ruimte die nodig is om 1,5 meter afstand te houden. Er passen daardoor gewoonweg minder mensen in de wachtkamer en kunnen er minder mensen naar het ziekenhuis komen. Waar mogelijk plannen we dus een telefonisch - of videoconsult. Ook vragen we patiënten om, als het kan, zonder begeleider naar het ziekenhuis te komen. We doen er alles aan om verantwoorde en veilige onze zorg te leveren en zoveel mogelijk patiënten te helpen. Daar kunt u op rekenen!

Heeft u een afspraak in het ziekenhuis, of wilt u meer weten over de zorg in het Martini Ziekenhuis is deze bijzondere tijd? Lees dan eerst deze informatie

Publicatiedatum: 22-06-2020 10:42

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.