Aan het laden
  1. Home
  2. Nieuws & ontwikkelingen
  3. Martini Academie mag training Advanced Life Saver (ALS) voor zorgprofessionals organiseren
Nieuws

Martini Academie mag training Advanced Life Saver (ALS) voor zorgprofessionals organiseren

11-10-2021

Het opleidingscentrum van het Martini Ziekenhuis, de Martini Academie, mag sinds kort als enige opleidingscentrum van een ziekenhuis in Noord-Nederland de training ‘Advanced Life Support’ (ALS) organiseren. Het gaat om specialistische reanimatie van volwassenen. De training is bedoeld voor zorgprofessionals zoals artsen, gespecialiseerde verpleegkundigen en paramedici.

Annette Koorn en Jan Hamringa zijn trainers én verpleegkundigen op de intensive care en hartbewaking: ‘We zijn er ontzettend trots op dat we deze training in ons ziekenhuis mogen organiseren. Om dit te mogen doen, moet je namelijk voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Begin september zijn we hier op beoordeeld door de Nederlandse reanimatie raad. Met een positieve uitkomst. We zien er naar uit om zorgprofessionals uit het Noorden en de rest van Nederland in ons ziekenhuis te ontvangen om deze belangrijke vaardigheden te trainen.’

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.