3. Het Martini Ziekenhuis helpen?

Het Martini Ziekenhuis helpen?

21-03-2020
Martini ziekenhuis gevel van buiten af

We krijgen veel reacties van mensen die willen helpen en hun steentje willen bijdragen. We waarderen dat enorm!

We zijn bezig om vraag en aanbod goed op elkaar af te stemmen. Op dit moment hebben we (nog) geen extra hulp nodig. De situatie kan uiteraard veranderen en daarom bieden we nu al de gelegenheid om een hulpaanbod kenbaar te maken. Iedereen kan zich aanmelden, ongeacht of iemand wel of geen zorgachtergrond heeft.

Aanmelden kan via het formulier op werkenbijmartiniziekenhuis.nl/ikwilhelpen. We matchen beschikbaarheid aan de vraag om extra handen uit het ziekenhuis. Wanneer we je kunnen inzetten, nemen we contact met je op over het vervolg.

Alvast hartelijk dank!

Publicatiedatum: 09-04-2020 10:27