3. Het laatste coronavaccin in de eerste ronde gezet

Het laatste coronavaccin in de eerste ronde gezet

14-01-2021

Gistermiddag hebben we  in ons ziekenhuis het laatste coronavaccin gezet bij een collega die werkzaam is in de acute zorg!

Vanaf afgelopen vrijdag hebben in totaal 471 collega’s het vaccin gekregen. Dat zijn er ongeveer 100 meer dan in eerste instantie gedacht. Dit was mede mogelijk omdat bleek dat we niet vijf, maar zes vaccins uit één flacon konden halen. Daarnaast heeft het Martini Ziekenhuis nog 5 extra flacons uit de regio mogen ontvangen. Over drie weken krijgen alle 471 collega’s hun tweede dosis. Dat is nodig om optimale werkzaamheid van het vaccin te garanderen.