3. Deel uw mening via het patiëntenpanel

Deel uw mening via het patiëntenpanel

23-11-2021

Bent u patiënt in het Martini Ziekenhuis en ontvangt u regelmatig informatie over afspraken, behandelingen en onderzoeken? En deelt u graag uw mening? Meld u dan nu aan voor het patiëntenpanel van het Martini Ziekenhuis. Ook naasten van patiënten nodigen we van harte uit mee te doen. Alle panelleden ontvangen half december een digitale enquête over onze informatievoorziening. Dus ook de patiënten die zich al voor het panel hebben aangemeld.

Onderwerpen

Zijn de afspraakbrieven en folders bijvoorbeeld begrijpelijk en leesbaar genoeg? Kunt u de juiste informatie vinden op de website? Maakt u wel eens gebruik van het patiëntenportaal Mijn Martini? En wat is uw kijk op het ontvangen van digitale informatie? We zijn benieuwd naar uw mening.

Meedoen?

Wilt u meedoen? Meld u dan hier aan voor het Martini Panel. U vindt hier ook meer informatie over het panel en veel gestelde vragen.