3. Dag van de Verpleging

Dag van de Verpleging

12-05-2022

Het is 12 mei, we vieren de Dag van de Verpleging op de geboortedag van Florence Nightingale. Op veel plekken is op deze dag bijzondere aandacht voor de bijdrage van verpleegkundigen aan de zorg.

In het Martini Ziekenhuis startten we deze dag met het hijsen van de vlag door de jongste en de oudste verpleegkundige van ons ziekenhuis. De vlag werd gehesen in aanwezigheid van André Postema, voorzitter van de Raad van Bestuur, Robert Hakvoort, voorzitter van de Medische Staf en Anneke Bueving, voorzitter van de Verpleegkundige Staf.

Vandaag organiseren we verder diverse activiteiten om onze zorgtoppers extra in het zonnetje te zetten. We zijn trots op onze kanjers van #teammartini.