Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

Gevel van het Martini Ziekenhuis met de gangen op meerdere verdiepingen
  1. Home
  2. Specialismen en behandelcentra
  3. Mond-Kaak-Aangezichtschirurgie (MKA)

Mond-Kaak-Aangezichtschirurgie (MKA)

Het specialisme Mond-Kaak-Aangezichtschirurgie behandelt aandoeningen van de mond, de kaken en het aangezicht. De afdeling MKA, is een topklinische afdeling bestaande uit 6 ervaren MKA-chirurgen en een enthousiast ondersteunend team.

Het specialisme Mond-Kaak-Aangezichtschirurgie behandelt aandoeningen van de mond, de kaken en het aangezicht. De afdeling MKA, is een topklinische afdeling bestaande uit 6 ervaren MKA-chirurgen en een enthousiast ondersteunend team.

MKA in het Martini Ziekenhuis 

U kunt bij MKA terecht voor grote en kleine ingrepen, zoals het verwijderen van verstandskiezen, het behandelen van ontstoken wortelpunten en het plaatsen van implantaten. Grote ingrepen zijn kaakcorrecties, het behandelen van botbreuken van het aangezicht en speekselklierchirurgie.

Voor de behandeling van patiënten met kaakstandsafwijkingen en/of de wens tot esthetische verbetering van het aangezicht (orthofaciale chirurgie) heeft het Martini Ziekenhuis een topklinische erkenning. Een topklinische erkenning betekent dat er unieke zorg op hoog niveau geleverd wordt. Onze zorgprofessionals hebben veel kennis van deze behandelingen en maken gebruik van 3D beelden en de nieuwste technieken. 

Op dezelfde dag geholpen

Alle behandelingen met een plaatselijke verdoving gebeuren op onze eigen polikliniek. Veel ingrepen voeren wij bovendien direct bij het eerste bezoek uit. Wij beschikken over digitale röntgenapparatuur en zelfs een CT-scan. Voor de voor- en nazorg bent u van harte welkom in onze comfortabele rustruimte. 

Zeer moderne behandelruimtes

U bent bij ons in goede handen. Daarnaast beschikken we over de laatste techniek op het gebied van MKA. We voeren wortelpuntbehandelingen uit met een loepbril en ultrasone boortechnieken. Via onze eigen CT-scanner kunnen we implantaten en chirurgische kaakcorrecties driedimensionaal voorbereiden en afwijkingen in en aan de kaken kunnen zo beter in beeld worden gebracht. Dankzij de intensieve samenwerking met het Centrum voor Bijzondere Tandheelkunde (CBT) en Orthodontie Martini kunnen wij gemakkelijk van elkaars expertise en hulp gebruikmaken.

Gevel van het Martini Ziekenhuis met de gangen op meerdere verdiepingen

Ontwikkelingen in ons vakgebied

07-07-2022

STZ Topklinisch Zorgregister erkenning voor Orthofaciale Chirurgie

Het Martini Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis. Alle topklinische ziekenhuizen beschikken over een aantal bijzondere zorgfuncties. Het expertisecentrum voor Orthofaciale Chirurgie is daar één van. Dit specialisme heeft onlangs de STZ erkenning voor het Topklinisch Zorgregister behaald. Dit betekent dat het Martini Ziekenhuis op dit gebied unieke zorg op hoog niveau biedt.

Open over kwaliteit

Tevreden over zorg, deskundigheid en begeleiding

85% van onze patiënten is tevreden over de medische zorg en onze deskundigheid. Ook de begeleiding door de verpleging scoort ruim 80%.

De nieuwste technieken

We werken met nieuwste inzichten en moderne apparatuur.

Samenwerking met andere medisch specialisten

Korte lijnen met Centrum Bijzondere Tandheelkunde en

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.