Aan het laden
Gevel van het Martini Ziekenhuis met de gangen op meerdere verdiepingen
  1. Home
  2. Specialismen en expertisegebieden
  3. Geestelijke Verzorging

Geestelijke Verzorging

Geestelijk verzorgers van het Martini Ziekenhuis staan klaar voor patiënten en hun naasten. Zij hebben aandacht voor wat u bezighoudt, luisteren naar uw verhaal en helpen uw ervaringen te ordenen. U kunt ook met hen in gesprek gaan over wat u kracht of steun geeft om verder te kunnen.

Geestelijke verzorging in het Martini Ziekenhuis

Ziek zijn is soms moeilijk. Logisch dat u dan rondloopt met vragen en gedachten of dat u zich bezorgd voelt. Bijvoorbeeld over wat u is overkomen. Of over lastige keuzes. En misschien wel over de zin van uw leven. De ervaren en deskundige geestelijk verzorgers helpen u en uw naasten daar graag bij. 

Praktische informatie Voor u

Jaarlijks is er in november een Gedenkdag voor mensen van wie het afgelopen jaar een familielid of dierbare is overleden tijdens of na opname en behandeling in het Martini Ziekenhuis. Dit is een dag voor nabestaanden én zorgverleners om overledenen te gedenken en om troost en bemoediging te vinden. In februari is er een gedenkmiddag voor ouders van kinderen die rondom de geboorte of daarna overleden zijn.

Meest gezochte Behandelingen en onderzoeken

Het Palliatief Team van het Martini Ziekenhuis geeft ondersteuning aan patiënten in de laatste levensfase, als genezing van een ziekte niet meer mogelijk is.

Meer informatie over 'Palliatieve zorg'
Bekijk alle behandelingen en onderzoeken

Open over kwaliteit

Aandacht voor stilte

Het Stiltecentrum is een plaats van bezinning, een rustpunt in het ziekenhuis. U vindt het Stiltecentrum op route 0.7.

Stiltecentrum

Kerkdienst

Eens per 2 weken is er op zondag om 10.00 uur een oecumenische viering. Voor alle patiënten in bed te volgen via radio en tv.

Vrijwilliger worden?

Vrijwilliger zijn onmisbaar in het Martini Ziekenhuis. Wil je graag vrijwilliger worden op de afdeling Geestelijke Verzorging? 

Vrijwilliger worden

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.