Aan het laden
  1. Home
  2. Behandelingen en onderzoeken
  3. Schouderoperatie

Schouderoperatie

U wordt geopereerd aan uw schouder. In het Martini Ziekenhuis hebben we veel kennis en ervaring op dit gebied. De opname duurt circa 24 uur. Onze specialisten besteden veel aandacht aan een goede voorbereiding. 

Ook bespreken we uw thuissituatie, de nazorg, leefregels na de operatie, en de eventuele noodzaak van aanpassingen in huis. Meer weten over de voorbereiding op de ingreep, de nazorg en leefregels na de operatie? Lees dan onze folders.

Handige orthopedie-app

Digitale ondersteuning bij de voorbereiding op uw onderzoek of behandeling? Download dan de Martini orthopedie-app op uw smartphone (download via App Store en Google Play). De app is gericht op 4 behandelingen: kijkoperatie in de knie, heupprothese, schouderoperaties en knieprothese. Met de app heeft u informatie over uw onderzoek of behandeling altijd en overal bij de hand. Meer informatie? Vraag uw behandelaar.

Praktische informatie Voor u

Specialisme: Orthopedie

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.