Aan het laden
  1. Home
  2. Behandelingen en onderzoeken
  3. Kniegewricht (kijkonderzoek)

Kniegewricht (kijkonderzoek)

U krijgt een kijkoperatie in uw knie. In het Martini Ziekenhuis doen we dat in dagbehandeling. Onze ervaren specialisten bereiden u zorgvuldig voor op de operatie. 

In onze 2 folder leest u alles over de ingreep, de nazorg en de leefregels na de operatie. Daarnaast kunt u onze app downloaden. Na het invullen van de operatiedatum ontvangt u op het juiste moment de juiste informatie, naast de algemene informatie die beschikbaar is.

Handige orthopedie-app

Digitale ondersteuning bij de voorbereiding op uw onderzoek of behandeling? Download dan de Martini orthopedie-app op uw smartphone. De app is gericht op 4 behandelingen: kijkoperatie in de knie, heupprothese, schouderoperaties en knieprothese. Met de app heeft u informatie over uw onderzoek of behandeling altijd en overal bij de hand. Meer informatie? Vraag uw behandelaar.

Praktische informatie Voor u

Orthopedie (polikliniek)
Op werkdagen van 8.00 tot 16.00 uur.
Tel.: (050) 524 5970 / PROMS medewerkers: 050-5247063 / Orthopedieconsulent: 050-5246453
E-mail: orthopedie@mzh.nl
Stuur een beveiligde e-mail (via Zivver)
Routenummer: 0.3

Eerste afspraak
5 weken
Behandeling
7 weken
Specialisme: Orthopedie

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft, accepteer je onze cookies.