Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

  1. Home
  2. Behandelingen en onderzoeken
  3. Borstvergroting

Borstvergroting

Er kunnen verschillende redenen zijn om voor een borstvergroting te kiezen. Uw borsten kunnen altijd al onderontwikkeld zijn geweest, maar het is ook mogelijk dat uw borsten kleiner en slapper zijn geworden na een zwangerschap of vermageringsdieet. Het is belangrijk dat de operatie een wens van uzelf is en niet van bijvoorbeeld uw partner.

Borstvergroting in het Martini Ziekenhuis

In overleg met de plastisch chirurg besluit u tot een borstvergroting. De meest eenvoudige, effectieve en duurzame manier om borsten te vergroten, is het inbrengen van protheses. De prothese bestaat uit een zakje van siliconenrubber, gevuld met siliconengel of een ander vulmiddel.

In de folder leest u meer informatie over de procedure van een borstvergroting.

Praktische informatie Voor u

Eerste afspraak
1 week
Behandeling
11 weken
Specialisme: Plastische Chirurgie

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.