Aan het laden
  1. Home
  2. Over Mijn Martini
  3. Veelgestelde vragen over Mijn Martini
  4. Vragen over inloggen

Vragen over inloggen

Mijn Martini Antwoord op al uw vragen

Een computer, laptop, tablet of telefoon met toegang tot internet. Daarnaast heeft u DigiD met sms-functie en een (mobiele) telefoon nodig. Met DigiD gebruiken we een extra controle via een sms-code die u ontvangt op uw mobiele telefoon. Hiervoor moet u deze functie in DigiD wel eerst hebben geactiveerd. Dit kan op de website van DigiD. Hiervoor is het wel nodig dat uw Burger Service Nummer is gevalideerd. Dit gebeurt bij uw eerste afspraak in het ziekenhuis bij de receptie in de centrale hal.

Het Martini Ziekenhuis doet er alles aan om de medische gegevens die in Mijn Martini staan goed te beveiligen. Met de extra controle via sms of via de app van DigiD controleren we dat de juiste persoon toegang krijgt tot de gegevens.

Op www.digid.nl leest u meer over het aanvragen van DigiD.

Op www.digid.nl leest u meer over het opnieuw aanvragen van DigiD.

Inloggen in Mijn Martini vereist naast een DigiD-account ook dat u uw huidige mobiele telefoonnummer aan uw DigiD-account heeft gekoppeld. Zo kunt u de benodigde sms-code ontvangen die u bij het inloggen moet invoeren. U kunt uw actuele mobiele telefoonnummer en de sms-controle koppelen aan uw account op www.digid.nl.

Wanneer u al wel naar het Martini Ziekenhuis bent verwezen door uw huisarts of andere verwijzer, maar u bent nog niet voor uw eerste bezoek in het Martini Ziekenhuis geweest, dan heeft u nog geen toegang tot Mijn Martini. Zodra u voor het eerst een afspraak heeft gehad in het ziekenhuis én u heeft zich gelegitimeerd bij de receptie in de centrale hal, heeft u ook toegang tot Mijn Martini.

Wanneer u zich meldt bij de receptie in de centrale hal van het Martini Ziekenhuis, vragen wij u om zich te legitimeren met een geldig identiteitsbewijs. Zo kunnen wij controleren of u als patiënt bij ons bent geregistreerd en of wij de juiste gegevens van u in ons systeem hebben. Wanneer we dit gecontroleerd en waar nodig bijgewerkt hebben, is ook uw BSN bij het Martini Ziekenhuis gevalideerd en heeft u toegang tot Mijn Martini.

Ja. U kunt bij DigiD uw instellingen wijzigen, waardoor u een gesproken sms op uw vaste telefoonnummer kunt krijgen. Kijk op www.digid.nl voor meer informatie.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem. Als u verder surft, accepteert u onze cookies.