Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

Martini ziekenhuis gevel van buiten af

Nieuws in Brandwondencentrum

Specialisme: Brandwondencentrum Reset filter
16-01-2023

“Door de juiste voeding kunnen patiënten actief bijdragen aan hun herstel."

In het Brandwondencentrum van het Martini Ziekenhuis komen brandwondenslachtoffers uit heel Noord - en Oost Nederland. Onze zorgprofessionals hebben specifieke kennis van de behandeling van ernstige brandwonden. Wist je dat goede voeding ook kan bijdragen aan een sneller en beter herstel? 
Lees verder
Martini Ziekenhuis gevel avond
01-01-2023

Nieuwjaarsnacht in Martini Ziekenhuis

Oud en Nieuw is altijd een bijzondere nacht. De afgelopen nacht is relatief rustig verlopen. Op de Spoedeisende Hulp kwamen 16 patiënten en in het Brandwondencentrum hebben we 36 patiënten behandeld. 
Lees verder
12-12-2022

Geen knal? Laat zitten die bal!

Vandaag start de BOCK campagne. BOCK staat voor Bewust Oplettende Carbid Knaller. Een BOCK is een ervaren carbidschieter die toekijkt op de uitvoering van het carbidschieten aan de hand van vijf veiligheidstips. Dit jaar is de campagneslogan: ‘Geen knal, laat zitten die bal!’ Het kan natuurlijk zijn dat er na het aansteken geen knal is. Laat de bal dan zitten. Probeer de bus nogmaals te ontsteken. Nog geen knal? Probeer het dan na enkele minuten nog eens. Weer geen knal? Trap dan vanaf de zijkant de bal eraf.
Lees verder
05-12-2022

Landelijk onderzoek: help mee en doe een conditietest

Voor LIFT (Lifelong Fitness Testing) zoeken we gezonde mensen tussen de 25-85 jaar die bereid zijn om mee te werken aan een alternatieve en korte conditietest op een fietsergometer (stilstaande fiets).
Lees verder
15-11-2022

Pas op met kindervuurwerk! Tips voor veilig afsteken

Wist jij dat ook in 'kindervuurwerk' kruit zit en dat dit ernstige brandwonden kan veroorzaken? In het brandwondencentrum in het Martini Ziekenhuis hebben we nu al 8 kinderen behandeld voor ernstige brandwonden veroorzaakt door vuurwerk zoals rotjes, tolletjes of sterretjes. En het is pas half november.
Lees verder

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.