3. Volg Martini medewerkers op Instagram

Volg Martini medewerkers op Instagram

26-07-2021

Wist je dat je ons op Instagram kunt volgen? Ons account is @martiniziekenhuis. En als je specifiek benieuwd bent naar hoe het is om in het Martini Ziekenhuis te werken, volg dan vooral ook de instagram accounts van onze collega’s.

Maar liefst 31 afdelingen geven een kijkje op hun afdeling, vertellen over hun werk en ontwikkelingen. Ook leuk voor als je zelf in de zorg werkt óf in ons ziekenhuis zou willen werken. Weet je direct met wie je gaat samenwerken! Madelon de Geus  werkt als kinderverpleegkundige op de kinderafdeling (kinderafdeling_martinizh) en Petra Verschoor werkt met heel jonge kinderen als neoverpleegkundige op  pasgeboren afdeling en beheert het account neonaltologie_martinizh. ‘We hebben een leuk team en bedenken samen de content voor op ons kanalen. We delen vakinhoudelijke kennis en serieuze zaken van onze afdelingen, maar ook lollige foto’s van bijvoorbeeld onze deelname aan de KiKa Mud Masters. Hier vind je meer info over hoe je onze collega’s kunt volgen op instagram.