Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

  1. Home
  2. Nieuws & ontwikkelingen
  3. Martini Ziekenhuis introduceert MartiniLab als vliegwiel voor zorginnovatie
Nieuws

Martini Ziekenhuis introduceert MartiniLab als vliegwiel voor zorginnovatie

03-11-2022

Het Martini Ziekenhuis gelooft in de kracht van innovatie! Daarom geven we ideeën de ruimte om te groeien. We creëren mogelijkheden om te ontwikkelen en te experimenteren. We delen kennis binnen en buiten ons ziekenhuis en werken samen aan innovaties die waarde toevoegen. Dit doen we in het virtuele MartiniLab, hét vliegwiel voor innovatie in het Martini Ziekenhuis. Deze week ging MartiniLab officieel van start.

Bestuursvoorzitter André Postema gaf het officiële startsein voor MartiniLab: ‘Ik ben er trots op dat innovatie in ons ziekenhuis een prominente rol is gaan innemen. En dat is ook nodig. We moeten slimmer en efficiënter werken om de zorgvraag van de toekomst aan te kunnen en de patiënt van de toekomst goed te kunnen blijven helpen. Innovatie is hiermee een middel om onze strategische ambities te realiseren. De afgelopen tijd zetten we hier al mooie stappen in. Denk aan Santeon thuis, Opnemen zonder bed, Virtual Fracture Care en de procesveranderingen bij de poliklinieken. MartiniLab geeft een extra inpuls aan innovatie en daarnaast creëert MartiniLab de interne en externe etalage om kennis te delen over de innovatieve toepassingen in het Martini Ziekenhuis.’Samenwerken
MartiniLab zoekt verbinding in de regio met andere ziekenhuizen, zorginstellingen, onderwijsinstellingen en bedrijven. Landelijk werken we samen met onze collega ziekenhuizen van Santeon en binnen de Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ).

Meer over MartiniLab vind je op onze website.

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.