3. Koor Nova Zembla in het Martini Ziekenhuis

Koor Nova Zembla in het Martini Ziekenhuis

04-02-2020

Het koor Nova Zembla uit Haren gaf een miniconcert op de afdeling Oncologie.

Het Martini Ziekenhuis stond vandaag op deze opvallende manier stil bij Wereldkankerdag. Bijzonder is dat alle koorleden te maken hebben (gehad) met kanker. Als patiënt, familie of nabestaande.

Kanker heeft een grote impact op patiënten en hun omgeving. Wereldwijd doen veel organisaties alles om kanker te voorkomen, tijdig op te sporen en te behandelen. Jaarlijks op 4 februari vragen zij daar aandacht voor. Ook voor de psychosociale ondersteuning en begeleiding waar mensen met kanker en hun naasten terecht kunnen.