Aan het laden
  1. Home
  2. Nieuws & ontwikkelingen
  3. ICT-storing
Nieuws

ICT-storing

21-07-2021

Update woensdag 21 juli 16.00 uur

De ict-storing is opgelost. Daarmee kan in het ziekenhuis weer normaal gewerkt worden.

De afspraken op de polikliniek die vandaag niet konden doorgaan worden opnieuw ingepland. Het ziekenhuis neemt hierover contact met deze patiënten. Morgen gaan de afspraken gewoon volgens planning door.

Update woensdag 21 juli 14.30 uur

De storing die eerder vandaag gemeld werd geeft nog steeds problemen in het ziekenhuis. Het is nog niet duidelijk hoe lang dit  exact gaat duren. De Spoedeisende Hulp en spoedoperaties gaan gewoon door.  De afspraken op de polikliniek gaan vandaag niet meer door. We proberen zo veel mogelijk patiënten te bereiken.  De afgezegde afspraken worden door ons opnieuw ingepland. Voor dringend vragen kunt uw wel contact nemen met polikliniek waar u onder behandeling bent.

Houd de berichtgeving op de website en social media in de gaten voor uw afspraak van morgen.

 

woensdag 21 juli 11.00 uur

Het Martini Ziekenhuis heeft vanochtend te maken gehad met een ICT-storing. Daardoor heeft het ziekenhuis uit voorzorg de Spoedeisende Hulp een half uur moeten sluiten. Dit is in overleg met de ziekenhuizen in de regio gedaan. De medische zorg is niet in gevaar geweest door de storing. Inmiddels is de storing opgelost.  

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.