3. Expertisegebied Moeder & Kind

Expertisegebied Moeder & Kind

03-07-2020

Een kindje krijgen is voor elke vrouw bijzonder. Of het nu de eerste is of niet.

Wij zijn het ziekenhuis met de meeste bevallingen in Noord-Nederland. Dat zegt niet alleen veel over de ervaren handen waarin aanstaande moeders bij ons terecht komen. Omdat we zo betrokken zijn, willen we ook de állerbeste zorg voor moeders en hun kindjes. En daarbij omarmen we waar dat kan nieuwe mogelijkheden. Maar we luisteren allereerst naar wat jonge moeders en hun partner zelf wensen. Alle kennis en kunde over geboortezorg komt samen in ons expertisecentrum Moeder en Kind

Zwanger en bevallen in het Martini Ziekenhuis

Bevallen bij ons in het ziekenhuis kan als dat gewoon prettiger voelt. Of omdat dat medisch gezien verstandiger is. Ook bij thuisbevallingen zijn wij er snel bij als het anders loopt dan verwacht. Via de Martini Geboorte Groep vormen we namelijk 1 team met de verloskundigen en kraamzorg in de regio. Zo is iedere zwangere en haar kindje op elk moment in de beste handen. Maar ook met de aanstaande ouders vormen we 1 team. Zo kunnen ze zelf zoveel mogelijk bepalen wat er gebeurt. Of dat nu in de verloskamer is of op de verpleegafdeling. Dat maakt bevallen bij ons tot een positieve ervaring.

Samen gaan we voor de beste geboortezorg!

Lees meer over ons Moeder & Kind centrum.

Publicatiedatum: 03-07-2020 11:00