2. Patiënt als partner in onze zorg
  3. Cliëntenraad
  4. Nieuw lid Cliëntenraad Martini Ziekenhuis

Nieuw lid Cliëntenraad Martini Ziekenhuis

In december 2021 kon de Cliëntenraad Brecht Rink als nieuw lid verwelkomen. Brecht woont in Haren en heeft een achtergrond als jurist en leidinggevende bij de overheid.

De motivatie om zich in te zetten voor de Cliëntenraad komt onder andere door het ondergaan en beleven van ziekte bij haar ouders en bij zichzelf. Graag brengt Brecht haar kennis en ervaring in om de cliëntenbelangen en de kwaliteit daarvan zo goed als mogelijk te behartigen en waar nodig te verdedigen. Er gebeurt momenteel veel in en om het ziekenhuis en het is van het allergrootste belang dat er een partij is die voor de cliëntbelangen staat.

Brecht is gestart als nieuw lid, omdat onze huidige vice-voorzitter, Henk van Hierden, in mei de Cliëntenraad zal verlaten na 2 termijnen van 4 jaar.

Van links naar rechts: Sander van Kesteren, Xandra Reinke (vz), Ida Miedema, Margriet Huizinga, Jeroen de Jong (nieuwe vice-vz), Brecht Rink, Yvonne Klein (ambt. secr.), Fré de Vries