Delen via , of LinkedIn of Mail.

Patiëntenportaal Mijn Martini

Als patiënt van het Martini Ziekenhuis heeft u via het persoonlijke patiëntenportaal Mijn Martini inzage in uw eigen gegevens. In Mijn Martini kunt u verschillende onderdelen van uw medisch dossier bekijken, zoals persoonlijke gegevens, afspraken, brieven en uitslagen. Mijn Martini is altijd en overal veilig toegankelijk voor patiënten vanaf 16 jaar en werkt zowel op computer en laptop als smartphone en tablet. Bekijk hier wat u kunt zien en doen in Mijn Martini.

Inloggen met DigiD

Via onderstaande knop gaat u naar de inlogpagina van Mijn Martini. Vervolgens kunt u met uw DigiD inloggen. U krijgt de keuze om in te loggen met de DigiD app of met een extra sms-controle. Houd daarom ook uw mobiele telefoon bij de hand.

Door in Mijn Martini in te loggen, accepteert u dat u informatie kunt inzien die mogelijk nog niet met u of door uw behandelaars onderling is besproken. Wat de informatie voor uw specifieke situatie betekent, hoort u altijd tijdens een gesprek met uw behandelaar.

Heeft u vragen over inloggen? Bekijk dan het filmpje of lees de veelgestelde vragen.

Heeft u vragen over het gebruik van het patiëntenportaal?

In het patiëntenportaal staat bij elk onderdeel kort uitgelegd hoe het werkt.
Heeft u vragen over het gebruik van Mijn Martini? Kijk dan bij de tips en veelgestelde vragen of het antwoord op uw vraag hierbij staat.