Delen via , of LinkedIn of Mail.

Mijn Martini

Als patiënt van het Martini Ziekenhuis heeft u via het persoonlijke patiëntenportaal Mijn Martini inzage in uw eigen gegevens. In Mijn Martini kunt u verschillende onderdelen van uw medisch dossier bekijken, zoals persoonlijke gegevens, afspraken, brieven en uitslagen. Mijn Martini is altijd en overal veilig toegankelijk voor patiënten vanaf 16 jaar en werkt zowel op computer en laptop als smartphone en tablet.

Inloggen

Via onderstaande knop gaat u naar de inlogpagina waar u met uw DigiD kunt inloggen op Mijn Martini. Hier krijgt u de optie om in te loggen met de DigiD app of met een extra sms-controle. Houd u daarom ook uw mobiele telefoon bij de hand.

Door in Mijn Martini in te loggen accepteert u dat u informatie kunt inzien die mogelijk nog niet met u of door uw behandelaars onderling is besproken. Wat de informatie voor uw specifieke situatie betekent, hoort u altijd tijdens een gesprek met uw behandelaar.

DIGID   Inloggen

Heeft u problemen met inloggen? Bekijk het instructiefilmpje of kijk hier voor meer informatie over problemen met inloggen.


Vragen en uitleg

Heeft u vragen over de inhoud van het medisch dossier?
De inhoud van het medisch dossier is niet altijd voor iedereen goed te begrijpen. Heeft u vragen, stel deze dan gerust tijdens uw eerstvolgende afspraak met uw behandelend arts.
Maakt u zich ongerust, neem dan contact op met de polikliniek waar u onder behandeling bent of bespreek het met uw behandelend arts of huisarts.

Heeft u vragen over het gebruik van het patiëntenportaal?
In het patiëntenportaal staat bij elk onderdeel kort uitgelegd hoe het werkt.
Heeft u vragen over het gebruik van Mijn Martini? Kijk dan bij de tips en veelgestelde vragen of het antwoord op uw vraag hierbij staat.

Huidige mogelijkheden

U kunt in Mijn Martini onderstaande gegevens uit uw medisch dossier inzien en in sommige gevallen zelf bijwerken.

  • Uw eigen gegevens, zoals adres, telefoonnummer, e-mailadres, contactpersonen en leefsituatie. Maar ook de gegevens van uw huisarts, apotheek en zorgverzekering;
  • Verwijzingen, geplande en vorige afspraken, opnames en operaties;
  • Uw medisch profiel, waaronder uw medicatieoverzicht, implantaten, maar ook leefstijl, allergieën en metingen, zoals bloeddruk, gewicht, lengte;
  • Medische historie zoals eerdere diagnoses en complicaties;
  • Correspondentie sinds 1 januari 2016, bijvoorbeeld brieven aan andere zorgverleners zoals uw huisarts; 
  • Uitslagen sinds 1 januari 2016 van infectieonderzoek;
  • Labuitslagen van bloed- en urineonderzoek;

e-Consult

Daarnaast biedt Mijn Martini op dit moment de mogelijkheid aan patiënten van de polikliniek Medische Psychologie om gebruik te maken van e-Consult. Via e-Consult kunnen patiënt en behandelaar veilig berichten uitwisselen. In overleg met u kan de behandelaar deze mogelijkheid voor u activeren. Hier ontvangt u per e-mail een melding van.

Toekomstige mogelijkheden

Afspraak maken, wijzigen of annuleren
Binnenkort wordt het in specifieke gevallen ook mogelijk om via het portaal een nieuwe afspraak te maken of een geplande afspraak te wijzigen of annuleren. In eerste instantie kunnen alleen nieuwe patiënten van de polikliniek Keel-Neus-Oorheelkunde (KNO) via Mijn Martini afspraken maken, wijzigen of annuleren. We breiden deze mogelijkheden in fases uit naar patiënten van meer afdelingen.

Vragenlijst preoperatief spreekuur invullen
Patiënten die een afspraak hebben op het preoperatief spreekuur van de polikliniek Anesthesiologie, kunnen straks via Mijn Martini de daarvoor benodigde vragenlijst invullen.