Aan het laden

Martini offers Google® Translate as a convenience for visitors to our web site who may not have Dutch as their primary language. Google® Translate provides automated translations, which may result in incorrect or misleading translations. Martini is not responsible for any translations provided by Google® Translate or for any damages or losses arising from the use of or reliance on these translations. Viewers who rely on information through Google® Translate on our web site do so at their own risk.

Go to Google Translate

  1. Home
  2. Folders
Terug naar bovenliggende pagina

Workshop uiterlijke verzorging van mensen met kanker

Folder

Samenvatting

Als u kanker heeft verandert er veel, ook aan uw uiterlijk. U kunt bijvoorbeeld een schilferige, droge huid of broos en dun haar krijgen. Vaak zijn met eenvoudige tips en adviezen veel van de klachten te verbeteren of te verbergen. Daarom wordt de workshop van Look Good…Feel Better in het Martini ziekenhuis georganiseerd. Tijdens de workshop krijgt u tips en adviezen over de verzorging van uw huid, over pruiken en make-up. U mag zelf bepalen wanneer u aan de workshop deelneemt. De workshop is gratis. 

Inleiding

Kanker kan zorgen voor veel lichamelijke en emotionele problemen. Vaak verandert ook uw uiterlijk. Soms door de ziekte zelf, soms door de behandeling. Voorbeelden zijn een schilferige en droge huid, broos en dun haar. 

Adviezen en tips

Vaak zijn met eenvoudige tips en adviezen veel van de klachten te verbeteren of te verbergen. Daarom wordt de workshop van Look Good…Feel Better in het Martini ziekenhuis georganiseerd. De workshop wordt gegeven door een schoonheidsspecialist. 

Workshop

Tijdens de workshop krijgt u tips en adviezen over de verzorging van uw huid en make-up. U gaat onder begeleiding zelf aan de slag met huidverzorgingsproducten. Na afloop van de workshop krijgt u een aantal huidverzorgingsproducten en een instructieboekje mee naar huis. 

Haren

Tijdens de workshop is er aandacht voor uw haar. Er is een haarwerker aanwezig die u vertelt over de aanschaf, het gebruik en het onderhoud van pruiken en andere mogelijkheden zoals mutsjes en shawls. 

Doelgroep

De workshop is bestemd voor mannen en vrouwen met kanker. U kunt de workshop volgen als u nog onder behandeling bent. Voor mannen en vrouwen gaan de workshops over de verzorging van gezicht, lichaam, handen en nagels. Het gedeelte over make-up is vooral voor vrouwen bedoeld. 

Tijd en plaats

U mag zelf bepalen wanneer u aan de workshop deelneemt. De workshop is gratis. 
Versie: 899907 Look good feel better 2023-08

Specialisme: Oncologie
Deel via e-mail

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar u blijft anoniem.